Marsala Wieprzowa
Wieprzowina Marsala wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten napój ma 449 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz wino marsala, pieprz, polędwica wieprzowa i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Marsala Wieprzowa, Marsala Wieprzowa, oraz Wieprzowina i Marsala.
Instrukcje
Wytnij tłuszcz z polędwicy; pokrój polędwicę na plastry o grubości 1/2 cala.
Połącz mąkę i sól w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodaj polędwicę; uszczelnij torbę i wstrząśnij, aż polędwica będzie dobrze pokryta.
Margarynę roztopić na patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać polędwicę; gotować, aż zbrązowieje, obracając raz.
Dodaj wino, granulki bulionu i pieprz na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 minuty. Powrót polędwicy do patelni; przykryć i gotować 2 minuty lub aż sos jest zagęszczony. Mieszankę wieprzową łyżka równomiernie na makaron.
Wskazówka: zamiast capellini można użyć dowolnego rodzaju cienkiego makaronu-spaghetti, anielskich włosów lub fettuccine. Będziesz potrzebował około 8 uncji suchego makaronu, aby uzyskać 3 filiżanki gotowane. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.