Sloppy Joe Meatloaf

Sloppy Joe Meatloaf
Przepis niechlujny Joe klopsiki jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz boczek, cebula, jajko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sloppy Joe Sliders, Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa, oraz Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W misce, wymieszać cebulę, seler, pasta pomidorowa, niechlujny Joe mix, bułka tarta, i jajko. Pracę w mielonej wołowiny lekko palcami, aż dokładnie połączone. Uformuj mieszaninę w kształt bochenka i umieść na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ułóż paski boczku w poprzek Bochenka, w razie potrzeby nakładając się na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Piec, aż Bochenek mięsa nie jest już różowy wewnątrz i soki uruchomić jasne, o 30 więcej minut. Użyj baster żarówki, aby kilkakrotnie usunąć gromadzący się tłuszcz podczas pieczenia. Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
BasterBaster
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn