Slidery Wołowe Z Kremem Chrzanowym
Suwaki wołowe z kremem chrzanowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 342 kalorie, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, krążki cebuli, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pieczeń Wołowa Chrzan Ser Pieczone Suwaki, Crostini Z Wołowiną I Kremem Chrzanowym, oraz Polędwica wołowa z kremem chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać chrzan, majonez, śmietanę, musztardę, cukier, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Dodać suwaki: stopić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać spody bułki, przyciąć stronę w dół, i gotować, aż złoty; odstawić. Roztopić 1 więcej łyżka masła na patelni i tosty wierzchołki kok aż złoty; odstawić.
Wołowinę obficie doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki masła w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać wołowinę i gotować, aż rumiane, ale nadal różowy w centrum, o 2 protokół na stronę. (Można również gotować polędwiczki w jednym kawałku: brązowy ze wszystkich stron, a następnie piec w piekarniku 425 stopni F, 10 do 15 protokół.
Pozwól odpocząć, a następnie pokrój na 12 kawałków.)
Zamontuj suwaki: połóż plasterek wołowiny na każdym dnie bułki. Na wierzchu obfite łyżki śmietany chrzanowej, kilka krążków cebuli i wierzch bułki.