Mini serniki miętowo-czekoladowe
Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukierków miętowych, białka jaj, półsłodkie minichips czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Czekoladowe Ciastka Ciasto Mini Serniki, Mini Chocolate Chip Teddy Graham Cheesecakes, oraz Peppermint Patty Mini Serniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 3 składniki w małej misce. Wciśnij około 1 1/2 łyżeczki mieszanki okruchów na dno każdej z 48 mini filiżanek Muffin pokrytych sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 5 minut.
Aby przygotować nadzienie, umieść 6 cukierków, beztłuszczowy serek śmietankowy i następne 6 składników (beztłuszczowy serek śmietankowy przez kwaśną śmietanę) w robocie kuchennym; procesuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj minichips i ekstrakt z mięty pieprzowej. Równomiernie podzielić nadzienie pomiędzy przygotowane Skórki.
Piec w 325 przez 12 minut lub do końca. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu przez 30 minut.
Wyjąć mini serniki z patelni i całkowicie ostudzić. Do każdego mini sernika doprawić 1 łyżeczką ubitej polewy. Zmiażdżyć pozostałe 6 cukierków; posypać zmiażdżone cukierki i posypać posypką czekoladową na sernikach.