Skórki Ziemniaczane Mini Cheddar
Skórki ziemniaczane Mini Cheddar mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 123 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, masło, fingerling ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Skórki ziemniaczane z szynki i cheddaru, Boczek Cheddar Skórki Ziemniaczane, oraz Skórki ziemniaczane Chorizo i Cheddar.
Instrukcje
Szoruj ziemniaki; umieść w jednej warstwie w misce bezpiecznej dla mikrofali(nie przekłuwaj ziemniaków widelcem). Przykryj miskę plastikową folią (nie pozwól, aby plastikowa folia dotykała żywności); odpowietrz. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 5 do 6 minut lub do miękkości.
Odstawić 5 minut lub aż ostygnie wystarczająco, aby dotknąć.
Ziemniaki pokroić na pół, skropić równomiernie masłem, posypać równomiernie solą i pieprzem. Wierzch równomiernie z serem. Dusić 2 minuty lub aż ser się rozpuści, i posypać równomiernie zieloną cebulą.