Skórka Z Makadamia
Skorupa Macadamia może być tylko skorupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 165 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mocno brązowy cukier, Prażone makadamias, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Key Lime Pie with Macadamia Nut Crust, Chrupiące Mango Ze Skórką Z Orzechów Makadamia, oraz Sernik kokosowy ze skórką z orzechów makadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym wirować macadamias, aż drobno posiekane.
Wlać do miski. W maszynce, wirować mąkę, cukier i masło, aż powstanie drobna okruchy.
Dodać makadami i wirować, aż ciasto skleja się. (Lub mielić orzechy ostrym nożem i umieścić w misce z mąką, cukrem i masłem; pocierać palcami, aż mieszanina skleja się, a następnie wkleić w kulkę.)
Naciśnij mieszaninę równomiernie na dnie i około 1 1/4 cala w górę boków 9-calowej patelni do sernika z wyjmowaną obręczą.
Piec skorupę w piekarniku 350 aż złoty kolor, 12 do 18 protokół. Ustawić na stojaku i ostudzić co najmniej 30 minut.