Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Skrót Cassoulet spróbować. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 22g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 100 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, kiełbaski z indyka i kaczki, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Shortcut Chicken Cassoulet, Shortcut French Cassoulet & a Le Creuset French Oven Giveaway {$280}, oraz Shortcut Pierogi.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieścić chleb w robocie kuchennym; pulsować 5 razy lub aż grube okruchy tworzą środek 1/2 szklanki. Ułożyć bułkę tartą na patelni z galaretką; piec w temperaturze 325 przez 8 minut lub do złotego koloru. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
4
Dodaj kiełbaski i gotować 3 protokół lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj cebulę, seler, i marchew na patelni; saute 5 protokół. Kiełbaski odstawić na patelnię; wymieszać bulion i kolejne 5 składników (bulion przez pomidory); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Smażona Cebula Z Serem Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Zdjąć z ognia.
8
Zacieru 1/2 szklanki fasoli; wymieszać z mieszanką kiełbasy. Pozostałą fasolę wymieszać z mieszanką kiełbas. Łyżka połowę mieszanki fasoli do naczynia żaroodpornego 2 1/2-quart; top z indykiem i pozostałą mieszaniną fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
9
Połączyć bułkę tartą i ser; posypać mieszaniną fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku