Skorupki Makaronu Nadziewanego Pesto

Skorupki Makaronu Nadziewanego Pesto
Pesto nadziewane muszle makaronu może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 23G białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, gałkę muszkatołową, twarożek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Pesto Nadziewane Muszelki, Pesto Kurczak Nadziewane Muszle, oraz Kremowe Skorupki Nadziewane Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić szpinak i wcisnąć między ręczniki papierowe, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Połącz szpinak, sos Pesto, twarożek, 2 łyżki parmezanu, pieprz i gałkę muszkatołową; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić. Stuff ser mieszankę równomiernie do gotowanych muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Łyżka 1 filiżanka Herbed sos pomidorowy do 13 - x 9 - x 2-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Umieścić wypełnione muszle na sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Na muszle wlać pozostały Herbed sos pomidorowy. Przykryć i piec w 375 przez 20 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z piekarnika i posypać pozostałą 1 łyżką parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia61
Magazyn