Skorupiaki z bulionem maślanym i emulsją miodową to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Mieszanka gałązek pietruszki, ogony homara, mięso krabowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Skorupiaki z bulionem maślanym i emulsją miodową, Gotowane na parze i smażone Skorupiaki w bulionie kokosowym, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 9 składników w dużym garnku. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 10 minut, aby umożliwić rozwój smaków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać małże do garnka rosołu; zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia.Przykryć i gotować, aż małże Otwarte, 6 do 8minutes. Używając szczypiec lub łyżki szczelinowej, przenieś małże do dużej miski (wyrzuć dowolniektóre nie otwierają się).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
3
Dodaj małże do gotowania w tym samym garnku; przykryj i gotuj do otwarcia, 4 do 5 minut. Używając łyżki szczelinowej tongsor, przenieś małże do muszli z małżami (wyrzuć te, które nie otwierają się); lekko ostudzić. Odrzuć bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Słonina Wieprzowa
4
Usunąć małże i małże z muszli; wyrzucić muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
(zalecany: Sos A1)
5
Umieść ogony homara na stojaku na parowiec w dużym garnku wypełnionym wystarczającą ilością wody, aby dotrzeć do dna stojaka na parowiec.Doprowadzić wodę do wrzenia. Przykryć; paruj, aż się tylko ugotuje, 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony Homara
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Transferlobster do miski z lodowatej wody i ostudzić 10 minut. Za pomocą nożyc kuchennych Wytnij skorupę z 1 ogona homara i usuń lobstermeat z ogona; Odrzuć skorupy. Powtórz z drugim ogonem homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony Homara
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Pokrój mięso na 1/2 cala. DO AHEAD: Owoce morza można gotować4 godziny wcześniej. Przykryć osobno; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Przynieś 1/4 szklanki wody dooil w ciężkim dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać masło, 2 kawałki na raz, ubijając, aż masło jest stopiony, ale nie brązowy przed dodaniem więcej.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodaj małże, małże, homar i krab; wymieszać na średnim ogniu, aż skorupiaki są ogrzewane przez, o ok. 5 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Skorupiaki
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pudełko Suszonego Spaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Krab
4
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1
Połącz 1 szklankę wody i miodu w średnim rondlu.Doprowadzić do wrzenia, ubijając od czasu do czasu untiloney rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć z ognia; dodać żółtko i wymieszać mieszaninę z immersionblender aż bardzo spieniony, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
3
Podziel mieszankę skorupiaków między małychowki. Top każdej porcji z małą łyżką emulsji miodu; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skorupiaki
Emulsje
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1
Nalej szampana.Wypróbuj Pierre Peters NV Brut Blanc de Blancs
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
2
Szampana (Francja, 53 Dolary).
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)