Skinny Veggie-Ranch Turkey Wraps
Skinny Veggie-Ranch Indyk okłady może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać butelkowane ranczo sos sałatkowy, papryka, squash lato, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Healthified Veggie-Ranch Turkey Wraps, Ranczo Okłady Z Indyka, oraz Okłady Z Indyczego Rancza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę, Kabaczek i cebulę posmarować olejem.
Umieść warzywa w natłuszczonym wok grill, kosz grill, lub grill taca. W przypadku grilla węglowego umieść wok, kosz lub tacę na stojaku odkrytego grilla bezpośrednio na średnio gorących węglach. Grill tylko do miękkości, obracając od czasu do czasu; pozostawić 6 do 8 minut dla słodkiej papryki i squasha i 10 do 12 minut dla cebuli.
Wyjąć warzywa z grilla; odstawić i ogrzać. (W przypadku grilla gazowego rozgrzej grill. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Umieść wok, kosz lub tacę na stojaku grillowym na ogniu. Przykryj i grilluj jak wyżej.)
Aby złożyć okłady, rozłóż opatrunek ranczo po jednej stronie każdej tortilli. Podziel indyka między tortille. Top z serem. Łyżka grillowanych warzyw nad serem tuż poniżej środka każdej tortilli. Najlepsze warzywa z kolendrą. Złóż dolną trzecią każdej tortilli częściowo nad warzywami. Złóż boki i zwiń tortille.