Skillet boczek Mac i ser

Skillet boczek Mac i ser
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj bekonu z patelni i sera. Za $2.4 za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 41g białka, 46g tłuszczu i w sumie 913 kalorii. Ten przepis służy 6. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką pietruszkę o płaskich liściach, ostry ser cheddar plus i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Z łyżką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Patelnia Mac i ser z boczkiem i jabłkami, Bekon i pieprz jack Skillet Mac-N-Cheese, oraz Patelnia pieczony Mac i ser z boczek Precel polewa.

Instrukcje

1
Przygotuj sos beszamelowy, zgodnie z przepisem, na dużej 12-calowej patelni nadającej się do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Zagotuj garnek osolonej wody i gotuj makaron, aż zbliży się do al dente, ale nie do końca ugotowany; odcedzić. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Na małym ogniu wymieszaj suchą musztardę i pieprz cayenne z sosem beszamelowym. Stopniowo dodawaj Cheddar, Gruyere i 1 szklankę parmezanu, cały czas mieszając, aż cały ser rozpuści się w sosie beszamelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
GruyereGruyere
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Dodaj dodatkową szklankę mleka i śmietany. W razie potrzeby posmakuj i dostosuj przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Na innej dużej patelni ugotuj boczek, aż będzie chrupiący i złocistobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wyjmij ugotowany boczek z patelni, zachowując 3 łyżki wytopionego tłuszczu z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj ugotowany makaron do beszamelu i wymieszaj, aby równomiernie posmarować sosem. W małej misce wymieszaj bułkę tartą, posiekaną natkę pietruszki i zarezerwowany tłuszcz z boczku. Posmaruj bułkę tartą i posiekaną natkę pietruszki tłuszczem z boczku i posyp miksturą wierzch makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Posyp wierzch 1/2 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
9
Piecz, aż wierzch się zrumieni, a sos zacznie bulgotać, 20 do 25 minut. Na wierzch z pokruszonym ugotowanym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
10
Odstaw na 5 minut przed podaniem.
1
Rozpuść masło w rondlu z grubym dnem lub patelni nadającej się do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Ubij mąkę i gotuj, ciągle mieszając, aż pasta trochę się ugotuje i zacznie bąbelkować, unikaj brązowienia, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodaj gorące mleko, nadal mieszając, gdy sos zgęstnieje. Doprowadź sos do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj gałkę muszkatołową, sól i pieprz do smaku. Zmniejsz ogień i gotuj, mieszając jeszcze przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Zdjąć z ognia.

Składniki

Polecane wino: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Makaron i ser naprawdę dobrze komponują się z Lambrusco, Riesling i Chenin Blanc. Z bogatym, tandetnym mac & cheese będziesz chciał oczyścić podniebienie czymś chrupiącym i kwaśnym. Polecamy Chenin Blanc, Riesling lub dry Lambrusco, jeśli masz ochotę na czerwień. Cleto Chiarli Lambrusco di Sorbara Vecchia Modena z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Cleto Chiarli Lambrusco di Sorbara Vecchia Modena
Cleto Chiarli Lambrusco di Sorbara Vecchia Modena
Jedwabiste na podniebieniu, to wino oferuje świeżą kwasowość i lekkie owoce.Świetne połączenie z makaronem, takim jak tortellini, gotowanymi mięsami i najbardziej typowymi potrawami kuchni Modeńskiej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn