Siedmiominutowy Lukier

Siedmiominutowy Lukier
Siedem minut lukier jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Najlepiej sprawdza się jako lukier i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz syrop kukurydziany, wodę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Seven Minute Lukier I, Siedmiominutowy lukier II, oraz Lukier Siedmiominutowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cukier, białka jaj (w temperaturze pokojowej), syrop, i krem z kamienia nazębnego w górnej części dużego podwójnego kotła; dodać wodę, i pokonać z małą prędkością miksera elektrycznego 30 sekund lub tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Umieścić na szybko wrzącej wodzie; beat stale z dużą prędkością miksera elektrycznego 7 minut lub aż sztywne szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj wanilię; beat 2 do 3 minut lub aż lukier jest wystarczająco gęsty, aby rozprzestrzeniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WaniliaWanilia
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn