Shoty z buraków z jogurtem estragonowym w kostkach lodu

Shoty z buraków z jogurtem estragonowym w kostkach lodu
Przepis burak shots z estragon jogurt kostki lodu mogą być wykonane w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 891 kalorii, 30g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 10,77 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. 78 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Działa dobrze jako drogi napój. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz cebulę, estragon, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 92%. Kostki Lodu Żurawinowego, Kostki Lodu Tofu, oraz Smakowe Kostki Lodu są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Aby zrobić kostki lodu, wymieszać jogurt z garścią posiekanych liści estragonu, a następnie do połowy wypełnić 2 x 12-kostkowe tace z lodem (najmniejsze masz) z mieszanką. Przykryć folią spożywczą i zamrozić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
2
Cebulę i cukier włożyć do rondla, przykryć pokrywką, następnie gotować na umiarkowanym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu potrząsając patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wlać wino i ocet i bąbelki z dala, aż syropy. Teraz wlej bulion, dodaj buraki i garść liści estragonu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Zmiksować zupę na gładką masę, następnie przełożyć przez sito do miski, przepychając jak najwięcej puree z buraków. Doprawić dużą ilością czarnego pieprzu, a następnie podawać na gorąco w kieliszkach z jogurtową kostką lodu na wierzchu
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
StrzałStrzał
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia43
Magazyn