Shortcut Pierogi
Skrót Pierogi może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Na 10 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 53. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania won ton, pieprz, ziemniaki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 53 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pierogi, Pierogi, oraz Pierogi Lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia. W międzyczasie wymieszaj ziemniaki, serek śmietankowy i pieprz.
Wytnij owijki won ton na okręgi za pomocą 3-calowego noża do biszkoptów; krawędzie pędzla z białkiem jajka. Łyżka 1 Łyżka. mieszanka ziemniaków na środku każdego opakowania; złożyć na pół. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić.
Do wrzącej wody w dużym rondlu dodajemy partiami po 12 sztuk; gotujemy od 2 do 3 min. lub aż pierogi wypłyną na powierzchnię.
Spuścić w durszlaku. Spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Roztopić 1 Łyżkę. masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać 12 pierogów; gotować od 2 do 3 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło. Powtórzyć z pozostałym masłem i pierogami.
Podawać z kwaśną śmietaną.