Shiitake Frittata kwadraty z Prosciutto

Shiitake Frittata kwadraty z Prosciutto
Placki Shiitake Frittata z Prosciutto mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką jajka, białka, grzyby shiitake i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Shiitake Frittata kwadraty z Prosciutto, Przegrzebek, Shiitake i Prosciutto patelnia niespodzianka, oraz Warzywa Frittata Kwadraty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w 9 do 10-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu; następnie gotować grzyby i szalotki, mieszając od czasu do czasu, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj wodę i gotuj, mieszając, aż płyn odparuje, a grzyby będą miękkie i złociste, około 5 minut. Wymieszać z estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Podczas gotowania grzybów, lekko ubić razem całe jajka, białka, parmezan, sól koszerna i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Dodać mieszaninę jaj do grzybów; następnie gotować na dużym ogniu, mieszając energicznie, aż jajka są miękko jajecznione, 2 do 4 minut. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i uformuj frittatę w kwadrat 6 1/2 cala za pomocą szpatułki. Gotować na małym ogniu, aż dno jest ustawione, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Umieść patelnię pod brojlerem (owiń niemetalowe uchwyty w folii), 5 do 6 cali od ciepła, i broil, aż jaja będą tylko twarde w dotyku i ledwo złote, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Przenieść frittata do deski do krojenia i ostudzić. Przyciąć krawędzie kwadratu, a następnie wyciąć frittata na 24 prostokąty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Każdy kawałek prosciutto pokroić wzdłuż na 3 paski. Owinąć pasek prosciutto wzdłuż wokół każdego prostokąta jajka, a następnie zawiązać szczypiorek wokół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Podawać w temperaturze pokojowej.
10
Uwaga kucharzy: placki Frittata można zrobić dzień wcześniej i schłodzić, przykryć zwilżonym ręcznikiem papierowym, a następnie folią. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia8
Magazyn