Sherry W Skorupkach Ciasta

Sherry W Skorupkach Ciasta
Sherried Sweetbreads w skorupach ciasta może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury napoju. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mąkę, gałkę muszkatołową, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pâte à Choux Shells (muszle ciasta francuskiego), Sopaipillas i Sherry kompot owocowy na śmietanie miodowej z polewą Vinagres De Yema Gran Reserva, oraz Kremowy kurczak na skorupkach z ciasta.

Instrukcje

1
W średniej misce umieścić cukierki; przykryć zimną wodą. Odstawić do namoczenia na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Dobrze spuścić; usunąć i wyrzucić białą błonę.
3
W małym holenderskim piekarniku umieść sweetbreads i wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dobrze spuścić i spłukać zimną wodą. Całkowicie fajne. Posiekaj ciastka i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Rozpuścić 1 łyżkę masła w rondlu na małym ogniu; dodać 1 łyżkę mąki, mieszając, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać 1 szklankę pół na pół; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Na średniej patelni, roztopić pozostałe masło; dodać grzyby, i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj pozostałą mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Stopniowo dodawać pozostałe pół na pół. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż sos zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Połącz sos śmietankowy reserved i sos grzybowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
9
Dodaj cukierki, migdały, sherry, gałkę muszkatołową, sól i pieprz. Gotować na małym ogniu, aż do ogrzania; od czasu do czasu mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Wymieszać łyżką w skorupki ciasta; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
11
Na lekko nasmarowanej blasze ułożyć skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
12
Piec w temperaturze 375 przez 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn