Sherried Crabmeat Ciasta
Sherried Crabmeat ciasta jest pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Mieszanka masła, ostrego sosu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Pieczarki Sherry, Groszek Sherry, oraz Gnocchi Z Szalotką Sherry.
Instrukcje
Gotować szalotki i czerwoną paprykę na maśle w dużej patelni na średnim ogniu do miękkości; trzepaczka w mące. Gotować 1 minutę, stale ubijając. Stopniowo ubijaj mleko; gotuj, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa. Wmieszać mięso krabowe i 5 kolejnych składników.
Rozwiń 1 piecrust; przeciąć skorupę na pół.
Pracując z połową 1 Skórki, umieścić liście szałwii na 1 stronie ciasta pół; wycisnąć szałwię do ciasta za pomocą wałka do ciasta. Ostrożnie obróć ciasto.
Umieść 1/3 szklanki mieszanki mięsa krabowego na połowie strony skorupy bez liści szałwii.
Brzegi ciasta umyć wodą. Złożyć ciasto nad nadzieniem i szczypta do uszczelnienia. Przycinaj uszczelnione krawędzie kółkiem do ciasta lub nożem do pizzy.
Umieścić na blasze wyłożonej pergaminem. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną piecrust, szałwii i mięsa krabowego.
Piec w 425 przez 20 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.