Shepherd ' s Pie III
Przepis Shepherd ' s Pie III może zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w około 45 minut. Na 1,47 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 21g białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka sera cheddar, ziemniaki, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Placek Maślany.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ziemniaki umieścić w garnku, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 20 minut, lub do miękkości.
Odcedzić wodę, następnie ziemniaki rozgrzać z gorącym mlekiem i oliwą z oliwek, aż będą puszyste. Odstawić.
W patelni nonstick, brązowy indyka i mielonej wołowiny.
Dodaj cebulę i saute przez 5 protokół.
Dodaj marchew i saute dodatkowe 5 minut.
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
Dodać bulion wołowy do mieszanki mięsa i doprowadzić do wrzenia.
W małej misce ubij razem skrobię kukurydzianą i wodę.
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej i pasty pomidorowej do mieszaniny mięsa. Dusić do zgęstnienia, często mieszając.
Dodać groszek, sól i pieprz. Dobrze wymieszać, a następnie wymieszać łyżką do naczynia żaroodpornego 2 quart. Top z ziemniakami, następnie posypać serem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 minut lub aż ziemniaki są rumiane.