SHAKE ' N BAKE Coconut Shrimp
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 27 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pkt. shake 'N bake Chicken coating mix, jajko, Płatek kokosowy baker' s angel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Shake and Coconut Bake Schab kotlety, No-Bake-Just-Shake Cracker Mix, oraz Shake N Bake Ranch Potatoes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Połączyć pierwsze 4 składniki w pie Płyta; odstawić.
Ubij jajko i wodę w osobnym talerzu ciasta, aż do wymieszania.
Zanurz krewetki, 1 na raz, w jajku, a następnie w mieszaninie kokosowej, zwracając się do całkowitego pokrycia obu stron każdej krewetki jajem przed powlekaniem mieszaniną kokosową; miejsce na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Naciśnij mieszaninę powłoki mocno na krewetki, aby zabezpieczyć.
Piec 10 do 12 min. albo dopóki krewetki nie będą gotowe.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku