Sezam Sake Medaliony Wieprzowe
Sezam Sake medaliony wieprzowe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 340 kalorii, 35g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz polędwicę wieprzową, zieloną cebulę, wino do gotowania sake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Summer Sake Sangria: lekki, orzeźwiający koktajl sake, Sake - gotowany na parze łosoś z masłem Sake, oraz Rum, Sake, Jabłka I Impreza! A Na Narodowy Dzień dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wino do gotowania sake, cukier, olej sezamowy i skrobię kukurydzianą. Wymieszać, aby rozpuścić skrobię kukurydzianą; odstawić na bok.
Wieprzowinę pokroić w 1/2 cala plastry; doprawić solą i pieprzem do smaku. Naciśnij połowę nasion sezamu na jednej stronie każdego medalionu. Roztopić masło w 12-calowej patelni saute. Gotować wieprzowinę, strona nasion w dół, na średnim ogniu, aż lekko rumiane, o 8 protokół. Podczas gotowania wciśnij pozostałe nasiona sezamu na wierzchołki Medalionów. Odwrócić i nadal gotować 4-6 protokół. Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać sos i gotować 2 minuty lub aż sos bąbelki i lekko zgęstnieje.
Podawać medaliony wieprzowe skropione sosem sake.
Posypać resztkami sezamu i zieloną cebulą.