Sezam Beef ' n ' Veggie Kabobs
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Sezam wołowina ' N ' Veggie Kabobs spróbować. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 222 kalorie, 30g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, paprykę, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowane Warzywa Wołowe Kabobs, Veggie Pork Kabobs, oraz Just Delish Veggie Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze, połączyć sos sojowy, wino, 1/2 szklanki zielonej papryki, cebula, czosnek i imbir; przykryć i proces, aż będzie gładka. Wymieszać z sezamem.
Przykryć i przechowywać w lodówce 1/3 Puchar mieszaniny do fastrygowania.
Wlać pozostałą mieszaninę do dużej plastikowej torebki zamykanej; dodać wołowinę. Uszczelnij worek i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez noc. Przechowywać w lodówce Pozostałe papryki.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Na 16 metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach na przemian nawlecz wołowinę, grzyby, pomidory i pozostałą paprykę.
Zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania; używając długich szczypiec, lekko pokryj stojak do grilla. Grill kabobs, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ognia przez 10-15 minut lub aż wołowina osiągnie pożądaną doneness, obracając od czasu do czasu i fastrygowanie z zastrzeżonej marynaty.