Sesame Chicken Drumettes

Sesame Chicken Drumettes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj perkusji z kurczaka sezamowego. Ten przepis służy 4 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka sosu barbecue, sos teriyaki, nasiona sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sesame Chicken Drumettes, Japanese Chicken Drumettes, oraz Balsamiczne Werble Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej plastikowej torebce do wielokrotnego zamykania połącz sos teriyaki, sherry i sezam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaPiersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj Werble z kurczaka, obracając się do płaszcza. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drumettes Z KurczakaDrumettes Z Kurczaka
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Ułóż arkusz ciastek folią. Za pomocą szczypiec przenieś bębny na arkusz ciastek. Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drumettes Z KurczakaDrumettes Z Kurczaka
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Piec, aż bębny będą złote, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drumettes Z KurczakaDrumettes Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wymieszać sos barbecue, miód i olej sezamowy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Zmiksuj bębny z połową mieszanki sosu i piecz jeszcze 5 minut. Używając czystych szczypiec, przekręć Bębny, posmaruj drugą stronę mieszanką sosu i piecz przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drumettes Z KurczakaDrumettes Z Kurczaka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
8
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn