Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Cheesy tuńczyk-warzywo Chowder spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka pieprzu, warzyw, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Cheesy Vegetable Chowder, Cheesy Vegetable Chowder, oraz Cheesy Vegetable Chowder.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Wymieszać z mąką, musztardą i pieprzem; gotować i mieszać, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Stopniowo mieszać w mleku i bulionie. Wymieszać z mrożonymi warzywami i majerankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Majeranek
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
4
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 3 do 5 minut lub aż warzywa będą chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
5
Dodać ser i tuńczyka; podgrzewać, delikatnie mieszając, aż ser się rozpuści.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.