Serowy Sos Do Makaronu Z Dyni
Need a SOS bezglutenowy, pierwotny i wegetariański? Cheesy Butternut Squash makaron sos może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 196 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, rosół z kurczaka, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z dyni z serowym sosem śmietanowym, Serowy makaron z dyni z boczkiem, oraz Cheesy Butternut Squash Pasta Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść squasha w rondlu, przykryj wodą i zagotuj. Dusić squash aż bardzo miękkie, 15 do 20 protokół.
Spuścić nadmiar wody. Gotowane squash powinien wynosić 2 szklanki.
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na patelni na średnim ogniu, i gotować cebulę, czosnek, i jabłko, często mieszając, aż zmiękną i brązowy, o 15 protokół.
Dodaj dyni i bulion z kurczaka, i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień tylko na wolnym ogniu, i mieszać w mieszance mleka i sera. Mieszaj, aż ser się stopi i sos osiągnie pożądaną grubość, 5 do 10 minut. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.