Serowy Dip Fasolowy
Cheesy Bean Dip to bezglutenowe przepis z 32 porcjami. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 36 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Jest idealny do Super Bowl. 40 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz mieszankę meksykańskiego sera, paprykę, refried fasoli i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chicken Chili Dip Serowy, Hot Cheesy Bean Dip, oraz Serowy Dip Fasolowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 9-calowej kuchence mikrofalowej pie patelni, połączyć fasolę i zielone chiles; rozprowadzić równomiernie na patelni. Pokrywa papierem woskowanym bezpiecznym dla mikrofal. Kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 2 do 2 1/2 minuty lub do zanurzenia jest ciepła.
Odsączyć; posypać serem. Top z papryką i jalapeño chile. Ponownie przykryć; kuchenka mikrofalowa na nośniku przez dodatkowe 3 do 4 minut lub do momentu prawie stopienia sera. Powoli podnoś woskowany papier, aby umożliwić ucieczkę pary podczas patrzenia na topiony ser. Pie pan będzie gorąca; ostrożnie wyjąć z kuchenki mikrofalowej.
Niech dip stać 2 minuty; odkryć.
Podawać z chipsami tortilla.