Serowy Dip Fasolowy

Serowy Dip Fasolowy
Cheesy Bean Dip to bezglutenowe przepis z 32 porcjami. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 36 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Jest idealny do Super Bowl. 40 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz mieszankę meksykańskiego sera, paprykę, refried fasoli i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chicken Chili Dip Serowy, Hot Cheesy Bean Dip, oraz Serowy Dip Fasolowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 9-calowej kuchence mikrofalowej pie patelni, połączyć fasolę i zielone chiles; rozprowadzić równomiernie na patelni. Pokrywa papierem woskowanym bezpiecznym dla mikrofal. Kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 2 do 2 1/2 minuty lub do zanurzenia jest ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odsączyć; posypać serem. Top z papryką i jalapeño chile. Ponownie przykryć; kuchenka mikrofalowa na nośniku przez dodatkowe 3 do 4 minut lub do momentu prawie stopienia sera. Powoli podnoś woskowany papier, aby umożliwić ucieczkę pary podczas patrzenia na topiony ser. Pie pan będzie gorąca; ostrożnie wyjąć z kuchenki mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Niech dip stać 2 minuty; odkryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Posypać świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
5
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn