Serowy Chleb Makowy
Serowy chleb makowy jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, okrągły bochenek chleba na zakwasie, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Skinny Minny Lemon Poppy Bread (fruit Loop Bread), oraz Chleb Makowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przykryj blachę do pieczenia warstwą folii aluminiowej.
Nie przecinając DNA chleba, głęboko podziel chleb na 1 cal kwadratów.
Połóż chleb na przygotowanej blasze do pieczenia. Tuck plasterki ser szwajcarski do kawałków, upewniając się, aby dostać się do każdego znaku wynik. Równomiernie posypać zieloną cebulę serem, wkładając trochę w kawałki.
Wymieszać roztopione masło, mak i sól selerową. Mieszankę masła łyżka równomiernie na nadziewanym chlebie. Przykryj Bochenek innym arkuszem folii aluminiowej.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się roztopi i chleb będzie gorący, około 1 godziny.