Serowy Chleb Do Pizzy Fiesta
Serowy chleb Fiesta Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 14g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz prawdziwy majonez mayo, chleb, parówki Oscara Mayera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pieczywem do pizzy Pesto, Serowy Chleb Do Pizzy, oraz Serowy Chleb Do Pizzy Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Ułóż połówki chleba, pokrój boki w górę, na blasze do pieczenia.
Rozłóż 1 pół chleba z majonezem, następnie sosem makaronowym; top z 1 szklanką mozzarelli i parówek.
Pokruszyć chorizo do mikrofalówki. Mikrofalówka na wysokości 5 min., mieszając po 2 min.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Połącz chorizo i sos barbecue.
Na pozostałą połowę chleba rozprowadzić serek śmietankowy; przykryć mieszanką chorizo, kukurydzą i pozostałą mozzarellą.
Piec 13 min. lub do czasu podgrzania dodatków i stopienia serów.
Chleb chorizo posypać połową kolendry.
Każdy chleb pokroić na pół na 6 plastrów.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo