Serowy Brunch Jabłkowo-Bekonowy
Serowy Brunch z jabłkiem i bekonem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu na danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 430 kalorii, 18g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz ser cheddar, bekon, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 29%. Spróbuj Serowy Brunch Jabłkowo-Bekonowy, Serowa Zapiekanka Z Boczkiem I Jajkiem, oraz VELVEETA® serowy boczek Brunch Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni, gotować boczek na małym ogniu 8 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż ostry.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek; odstawić.
W małej misce wymieszać jabłko i cukier; rozprowadzić w naczyniu do pieczenia. W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, mleko i jajka do wymieszania; zalać jabłkiem.
Posypać serem i boczkiem.
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.