Serowy Boczek Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Chichot boczek Bruschettan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor śliwkowy, majonez, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cheesy Bruschetta, Serowy Jabłko Orzech Bruschetta, oraz Serowe Kotlety Z Kurczaka Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać boczek na patelni na średnim ogniu 12 min. albo aż zbrązowieje.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową; spuścić na ręcznikach papierowych.
Chleb posmarować majonezem. Broil, 4 cale od ciepła, 1 do 2 min. lub do tostów; natrzeć czosnkiem.
Przykryj plastry tostów z 4 kawałkami sera, boczkiem i pomidorami. Wierzch z pozostałymi kawałkami sera; broil 1 min. albo aż się stopi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto