Serowe Risotto z Farro i pomidorami

Serowe Risotto z Farro i pomidorami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać serowy Farro-i-pomidor Risotto spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 454 kalorie, 11g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, pomidory, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowe Risotto Farro i kalafior, Risotto z suszonymi pomidorami i kukurydzą Farro, oraz Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podgrzać 3 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodać farro i mieszać, aż pokryte olejem, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać białe wino i gotować na wolnym ogniu, aż prawie odparuje, 2 protokół. Obniżyć ciepło do umiarkowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
6
Dodać 1 szklankę wody i gotować, mieszając, aż do wchłonięcia. Powtórzyć z pozostałą wodą, dodając 1 szklankę na raz i stale mieszając, aż farro jest po prostu miękkie i zawieszone w kremowym sosie, 30 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Pomidory wymieszać z risotto i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu. Z ognia wymieszać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek i ser. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka risotto do misek, udekorować bazylią i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn