Serowe Risotto z Farro i pomidorami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać serowy Farro-i-pomidor Risotto spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 454 kalorie, 11g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, pomidory, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowe Risotto Farro i kalafior, Risotto z suszonymi pomidorami i kukurydzą Farro, oraz Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu podgrzać 3 łyżki oleju.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać farro i mieszać, aż pokryte olejem, o 1 minutę.
Dodać białe wino i gotować na wolnym ogniu, aż prawie odparuje, 2 protokół. Obniżyć ciepło do umiarkowanego.
Dodać 1 szklankę wody i gotować, mieszając, aż do wchłonięcia. Powtórzyć z pozostałą wodą, dodając 1 szklankę na raz i stale mieszając, aż farro jest po prostu miękkie i zawieszone w kremowym sosie, 30 minut w sumie.
Pomidory wymieszać z risotto i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu. Z ognia wymieszać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek i ser. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka risotto do misek, udekorować bazylią i podawać na gorąco.