Serowe Puree Ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj serowych puree ziemniaczanego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz ostry ser cheddar, mleko, Koper i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Serowe Puree Ziemniaczane, Serowe Puree Ziemniaczane, oraz Serowe Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Przenieść ziemniaki do robota kuchennego.
Dodaj 8 uncji sera Cheddar, mleko, śmietana, masło, koper, sól i pieprz. Proces do gładkiej.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni do pieczenia.
Posypać pozostałym serem Cheddar, następnie przykryć folią aluminiową
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Zdjąć folię i kontynuować pieczenie, aż ser jest lekko rumiane, 15 do 20 protokół więcej.