Serowe Nadziewane Muszelki
Serowe nadziewane muszle może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 8009 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, czosnek, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 96%. Podobne przepisy to Serowe Nadziewane Muszelki, Serowe Nadziewane Muszelki, oraz Super Serowe Nadziewane Muszelki.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać muszle i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić i pokruszyć. W dużej misce połącz gotowaną kiełbasę, szpinak, ser ricotta, jajko, czosnek, sok z cytryny i parmezan. Doprawić solą, pieprzem i oregano.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Studzić makaron z mieszanką kiełbasy i sera i umieścić w naczyniu do pieczenia 9x13 cala. Top z sosem spaghetti i serem mozzarella.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut, aż makaron się rozgrzeje i ser się roztopi.