Serowe Nachos Wołowe
Serowe nachos wołowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,13 zł za porcję. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oliwek, sera tex mex, salsy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Podobne przepisy to Nachos z serową wołowiną, Serowe Kiełbasy Nachos, oraz Łatwe Serowe Nachos.
Instrukcje
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Wymieszać salsę; dusić 2 minuty.
Ułóż żetony na dużym talerzu do mikrofali. Wierzch wymieszać z mięsem; posypać serem.
Kuchenka mikrofalowa na wysokiej 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera, obracając talerz co minutę. Doprawić pozostałymi składnikami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.