Serowe filety rybne ze szpinakiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,86 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól, dorsza, granulki bulionu z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Filety rybne w kremowym sosie szpinakowym, Filety Rybne Nadziewane Krabem I Szpinakiem, oraz Filety Rybne.
Instrukcje
1
Na dużej patelni roztop masło. Wymieszać z mąką, bulion, gałka muszkatołowa, cayenne i biały pieprz, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać w mleku. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać z serem cheddar do rozpuszczenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Groszek Goya®
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Szpinak ułożyć w niełuskanej 8-calówce. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Posypać sokiem z cytryny. Ryby układamy na szpinaku, posypujemy solą. SOS łyżka na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do rybie płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Posypać parmezanem i papryką; piec 5 minut dłużej lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.