Serowa zapiekanka z zieloną fasolką Aniki
Tandetna zapiekanka z zielonej fasoli Aniki wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Mieszanka skondensowanego kremu zupa grzybowa, sól i pieprz, boczek ser spread, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Serowa zapiekanka z zieloną fasolką Aniki, Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, oraz Serowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać fasolkę szparagową i zupę grzybową w dużej misce. Łyżka do naczynia do pieczenia 9x13 cali; doprawić solą i pieprzem. Ser rozłożyć na wierzchu fasoli w czubatych łyżkach stołowych.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Wyjąć z piekarnika; podsmażoną cebulę rozłożyć na zapiekance.
Piec, aż cebula będzie złoty kolor, o 5 dodatkowych minut.