Serowa Zapiekanka Z Makaronem Wołowym
Serowy zapiekanka z makaronem wołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 38g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.27 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, cebula, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka Z Makaronem, Serowa Zapiekanka Z Makaronem, oraz Serowa Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wymieszać sos wymieszać, wodę i mleko razem w misce, aż się rozpuści i będzie gładka.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i pokruszyć w mielonej wołowiny; dodać cebulę, grzyby, i czosnek. Gotować i mieszać, aż wołowina jest równomiernie rumiane, 10 do 15 protokół.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Wymieszać mieszaninę sosu, sos pomidorowy, pomidory pokrojone w kostkę, włoskie przyprawy, oregano i bazylia do mieszanki mielonej wołowiny. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić mieszaninę wołowina-pomidor do wrzenia, zmniejszyć ogień, przykryć patelnię pokrywką, i gotować do ogrzania przez, 10 protokół.
Wymieszaj ser Cheddar, ser mozzarella i makaron jajeczny w mieszaninie wołowo-pomidorowej; wlej całą mieszaninę do naczynia zapiekanego o wymiarach 9x13 cali. Górna zapiekanka z parmezanem. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści i makaron ugotuje, około 25 minut.