Serowa Zapiekanka Z Indyka Ryżowego

Need a danie główne bezglutenowe? Serowy zapiekanka z indyka z ryżem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cebulę, jajka, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowa zapiekanka z dzikiego ryżu i indyka, Serowa Zapiekanka Ryżowa, oraz Serowa Zapiekanka Ryżowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 2-kwartową zapiekankę.
Połączyć gotowany ryż, Indyk, mleko odparowane, ser Monterey Jack, ser Cheddar, mieszane warzywa, cebula, posiekane zielone chili, jajka, kolendra, i masło w dużej misce, mieszając, aż dokładnie wymieszane.
Wlać do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka jest ustawiona, a góra jest złotobrązowa, 45 do 50 minut.