Serowa Zapiekanka Gnocchi z szynką i groszkiem

Serowa Zapiekanka Gnocchi z szynką i groszkiem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 904 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka grochu, śmietana, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowa Zapiekanka kalafiorowa niskowęglowodanowa z szynką, Patelnia Cheesy Gnocchi z groszkiem i szynką, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej brojlery do wysokiej temperatury.
Roztopić masło na dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać szynkę i tymianek i nadal gotować, aż szynka jest lekko rumiane.
Dodać bulion z kurczaka i 3/4 szklanki wody i doprowadzić do duszenia.
Dodaj gnocchi, dobrze wymieszać, przykryć i gotować, aż gnocchi jest lekko miękka, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia. Groszek, śmietanę, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Posypać ser na górze i dusić na złoty i bąbelkowy, o 3 protokół.