Serowa Lasagne Faszerowane Papryki
Serowa Lasagna faszerowana papryką może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 18g białka, oraz 8G tłuszczu. Na $2.05 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczową paprykę, mieloną wołowinę, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka Faszerowana Lasagne, Papryka Faszerowana Lasagne, oraz Serowe Faszerowane Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Odetnij wierzchołki papryki; wyrzuć wierzchołki.
Usunąć nasiona i błony; wyrzucić.
Umieść paprykę na nieprzetworzonej blasze z ciasteczkami.
W 10-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać z gorącą wodą, mlekiem, mieszanką sosów i niegotowanym makaronem (z pudełka do hamburgerów).
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Zdjąć z ognia. Łyżka mieszanki do papryki. Na wierzchu po 1 łyżce sera.
Piec 15 do 20 minut lub do papryki są miękkie i ser topi.
Posypać płatkami czerwonej papryki.