Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, masło, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Z Białej Czekolady Precelki, Malinowy Sernik Z Białej Czekolady, oraz Sernik z białej czekolady malinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Smarować 8-calową kwadratową patelnię ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W małej misce, wymieszać pokruszone ciasteczka i masło. Naciśnij w dolnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
Pliki Cookie
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
Patelnia
2
Piec 10 minut. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°. w dużej misce, beat twarogu, cukru i wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania. W małej misce, wymieszać posiekaną białą czekoladę i mąkę; złożyć do mieszaniny ser śmietankowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Serek śmietankowy
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
4
Rozłóż ciasto na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec 28 do 30 minut lub aż krawędzie są ustawione, ale centrum nadal lekko jiggles. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce 2 godziny przed podaniem.