Serniki Rabarbarowe

Serniki Rabarbarowe
Serniki rabarbarowe to Wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 1475 kalorii, 23G białka, oraz 89g tłuszczu. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka sody oczyszczonej, soli, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Serniki Rabarbarowe, Serniki Rabarbarowe, oraz Sernik Rabarbarowy.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 350°. Smar dno i boki jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, ze skróceniem lub sprayem z natryskiem do gotowania. Ubić mąkę, owies, brązowy cukier, masło, sól i soda oczyszczona w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kruchy, lub wymieszać z łyżką. Naciśnij około 4 filiżanek mieszaniny na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GalaretkaGalaretka
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Ubić pozostałe składniki z wyjątkiem rabarbaru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Wymieszać z rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozłożone na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Posypać pozostałą mieszaniną okruchów; lekko nacisnąć.
5
Piec 40 do 50 minut lub do środka jest ustawiony; cool 30 minut. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin. W przypadku prętów pokrój w 10 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia13
Magazyn