Sernik Żurawinowy Zawijany

Sernik Żurawinowy Zawijany
Sernik z żurawiną wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 83 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mleka, czekolada graham cracker sticks, kakao, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Sernik Żurawinowy Zawijany, Sernik Żurawinowy Zawijany, oraz Malinowy Placek Sernikowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby przygotować skórkę, połączyć pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodać masło i 1 białko; pulsować tylko do połączenia (nie tworzą kulki). Mocno wcisnąć mieszaninę skorupy do dna 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
4
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Aby przygotować polewę, połącz 1 1/2 szklanki cukru i kolejne 3 składniki (przez świeżą żurawinę) w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 6 minut lub aż żurawina pop i mieszaniny zgęstnieje. Całkowicie fajne. Wymieszać Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Umieścić 1 szklankę mieszanki żurawiny w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej. Wymieszać 1 białko jaja. Odstawić. Rezerwy pozostałe 1 1/2 szklanki mieszanki żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Aby przygotować nadzienie, połączyć 1 szklankę cukru i serów śmietankowych; ubić mikserem ustawionym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodaj mleko; beat z małą prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
10
Dodać 5 białek; ubijać z małą prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
11
Wlać mieszaninę wypełniającą do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Mżawka 1 szklanka puree żurawinowego nad mieszanką wypełniającą. Mieszanek zawirować razem za pomocą noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z żurawinyPuree Z żurawiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
13
Piec w 350 przez 45 minut lub aż prawie ustawić w centrum. Wyłączyć piekarnik i częściowo otworzyć drzwi piekarnika; pozostawić sernik w piekarniku 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Wyjąć z piekarnika; uruchomić nóż wokół zewnętrznej krawędzi. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub na noc przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Podawać z reserved 1 1/2 szklanki mieszanki żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn