Ten przepis służy 30 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, masło, wanilię i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Żurawinowy Batoniki, Sernik Żurawinowy Wirowy, oraz Sernik Owsiany Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć mąkę, owies i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy. Rezerwa 1 filiżanka na polewę. Wymieszać wióry do pozostałej mieszaniny. Palcami posypanymi mąką wcisnąć do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Frytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 350° przez 15-18 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W dużej misce, beat twarogu do światła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Dodać mleko, sok z cytryny i wanilię; ubić do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Wanilia
Mleko
6
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Połącz skrobię kukurydzianą i sos żurawinowy, aż do wymieszania. Łyżka na mieszaninę serek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy
Serek śmietankowy
Skrobia Kukurydziana
8
Posypać zarezerwowaną mieszaniną skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut lub do momentu ustawienia środka. Schłodzić przez 1 godzinę na stojaku z drutu. Przykryć i przechowywać w lodówce.