Sernik Z Masłem Karmelowo-Jabłkowym
Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła jabłkowego, masło, okruchy ciasteczek gingersnap i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, No Bake Caramel Swirl Sernik Z Masłem Jabłkowym, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. owiń Na Zewnątrz 9-lub 10-calową patelnię sprężynową folią o dużej wytrzymałości. W małej misce, wymieszać okruchy cookie i masło. Naciśnij na dole i 1/2 cala w górę boki nieoczyszczonej patelni.
W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa 20 karmelki i 1/2 szklanki masła jabłkowego odkryte na Wysokiej 2 1/2 do 3 minut, mieszając co 30 sekund, aż do stopienia. Wymieszać z pozostałym 1/4 szklanki masła jabłkowego; odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce, beat twarogu, cukru i mąki z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 1 minutę lub do gładkiej i kremowej. Na niskiej prędkości, beat w jajach, 1 na raz. Rezerwa 1/2 Puchar ciasto. Złożyć mieszaninę karmelu do pozostałego ciasta bez mieszania go całkowicie, pozostawiając kilka smug.
Zalać skórką. Upuść łyżki zarezerwowanego ciasta na górę.
Przeciąć ciasto kilka razy nożem do marmurkowego wzoru.
Piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 25 minut lub do środka wygląda prawie ustawione, gdy patelnia jest jiggled. Nie zwalniając strony patelni, delikatnie Uruchom metalową szpatułkę wokół sernika, aby poluzować. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale. Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut, następnie wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić w temperaturze pokojowej, około 2 godzin. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc. Uruchom metalową szpatułkę wokół sernika, aby ponownie poluzować.
Usuń stronę patelni; pozostawić sernik na dnie patelni, aby służyć.
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 30 karmelków i pół na pół na małym ogniu, często mieszając, aż karmelki zostaną całkowicie stopione.
Podawać na ciepło lub chłodno na plastrach sernika.