Sernik Z Masłem Karmelowo-Jabłkowym

Sernik Z Masłem Karmelowo-Jabłkowym
Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła jabłkowego, masło, okruchy ciasteczek gingersnap i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, No Bake Caramel Swirl Sernik Z Masłem Jabłkowym, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. owiń Na Zewnątrz 9-lub 10-calową patelnię sprężynową folią o dużej wytrzymałości. W małej misce, wymieszać okruchy cookie i masło. Naciśnij na dole i 1/2 cala w górę boki nieoczyszczonej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa 20 karmelki i 1/2 szklanki masła jabłkowego odkryte na Wysokiej 2 1/2 do 3 minut, mieszając co 30 sekund, aż do stopienia. Wymieszać z pozostałym 1/4 szklanki masła jabłkowego; odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Karmelowe CukierkiKarmelowe Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W dużej misce, beat twarogu, cukru i mąki z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 1 minutę lub do gładkiej i kremowej. Na niskiej prędkości, beat w jajach, 1 na raz. Rezerwa 1/2 Puchar ciasto. Złożyć mieszaninę karmelu do pozostałego ciasta bez mieszania go całkowicie, pozostawiając kilka smug.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KarmelKarmel
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Zalać skórką. Upuść łyżki zarezerwowanego ciasta na górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Przeciąć ciasto kilka razy nożem do marmurkowego wzoru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 25 minut lub do środka wygląda prawie ustawione, gdy patelnia jest jiggled. Nie zwalniając strony patelni, delikatnie Uruchom metalową szpatułkę wokół sernika, aby poluzować. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale. Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut, następnie wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić w temperaturze pokojowej, około 2 godzin. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc. Uruchom metalową szpatułkę wokół sernika, aby ponownie poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
7
Usuń stronę patelni; pozostawić sernik na dnie patelni, aby służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 30 karmelków i pół na pół na małym ogniu, często mieszając, aż karmelki zostaną całkowicie stopione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe CukierkiKarmelowe Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Podawać na ciepło lub chłodno na plastrach sernika.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn