Sernik z kozim sernikiem z miodową żurawiną
Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. Jeśli masz skórkę pomarańczową, cynamon, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Curry słodkie ziemniaki z miodowymi orzechami włoskimi, żurawiną i serem pleśniowym, Tarta Z Kozim Serem Z Miodowymi Morelami, oraz Tarta z kozim serem miodowym ze skórką pistacjową.
Instrukcje
Lekko posmaruj 9-calową sprężynową patelnię olejem roślinnym. W robocie kuchennym pulse krakersy graham, brązowy cukier i cynamon do drobnych okruchów.
Dodać masło i proces, aż okruchy są zwilżone. Naciśnij okruchy na dnie patelni i przechowywać w lodówce do firmy, 30 protokół.
W misce ubić kozi ser z sokiem z cytryny, aż będzie kremowy.
Dodać śmietanę i ubić, aż mieszanina jest bardzo jędrna, o 3 protokół.
Dodać 1/3 szklanki granulowanego cukru; ubijać, aż mieszanina będzie gładka i lekko zmiękczona, około 2 minut.
Wlać ciasto na skorupę. Przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, co najmniej 5 godzin lub najlepiej przez noc.
W rondlu z wrzącą wodą, gotować skórkę pomarańczową na umiarkowanym ogniu przez 10 minut.
Odcedzić i powrócić do rondla.
Dodaj pozostałą 1/4 szklanki cukru granulowanego i mieszaj na małym ogniu, aż cukier się stopi, a skórka jest szkliwiona, około 2 minut. Wymieszaj ocet i przenieś kandyzowaną skórkę do małej miseczki.
Rondel opłukać i osuszyć.
Dodać miód i doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia, wymieszać z żurawiną i ostudzić.
Uruchom mały, cienki nóż wokół krawędzi miski sprężynowej i zdejmij pierścień. Za pomocą gorącego noża przyciąć ciasto do kwadratu 6 cali (podawać jako przekąski), a następnie pokroić na 10 prostokątów. Ewentualnie pokroić ciasto na kliny.
Przełożyć na talerze, udekorować skórką pomarańczową i żurawiną i podawać.