Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 6G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.78 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać Oreo ciasteczka, wanilia, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jedwabne Ciasto Czekoladowe, No bake silky chocolate pie, oraz Jedwabisty Mus Czekoladowy.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać okruchy ciastek, cukier i masło, aż dobrze wymieszane; naciśnij na dole i 1-1 / 2 cali w górę strony 9-calowy springform patelni. Mikrofalówka 6 czekolady w misce mikrofalowej na wysokości 2 min. lub do stopienia, mieszając po każdej minucie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
4 kolejne składniki zmiksować w blenderze na gładką masę. Po uruchomieniu blendera stopniowo dodawać serek śmietankowy przez otwór w górnej części blendera, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Zmiksować w roztopionej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Piec 50 do 55 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny. Gotowy do podania sernika rozpuścić pozostałą czekoladę; skropić sernikiem.