Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pikantnej zielonej Zebry Gazpacho. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 113 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, liście mięty, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Pikantna Zielona Zebra Gazpacho, Chrupiące placki z Quinoa z zielonym pomidorem Chutney i zielonymi pomidorami Zebra Heirloom, oraz Zielone Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze połącz połowę każdego z grubo posiekanych zielonych pomidorów, ogórka i cebuli z awokado, jalapeo, czosnkiem, sokiem z limonki i 1 szklanką zimnej wody i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tajska Papryka
1 Truskawka Bez łuski
1-1/2 Uncji Gin
1/2 Funta Piersi Z Indyka
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć puree do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj pozostałe grubo posiekane zielone pomidory, ogórek i cebulę do blendera wraz z 2 łyżkami mięty, kolendry i 1/4 szklanki oliwy z oliwek i pulse do grubego puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tajska Papryka
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1-1/2 Uncji Gin
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać puree do miski i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce zupę, aż dobrze schłodzone, o 1 godzinę. Gazpacho przyprawiamy solą i pieprzem i kadzi do schłodzonych misek.