Sernik Z Gałką Muszkatołową

Sernik Z Gałką Muszkatołową
Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 429 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z migdałów, cukier, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik szarlotkowy z gałką Klonowo-muszkatołową, Gałka Muszkatołowa Dzienniki, oraz Gofry Z Gałką Muszkatołową.

Instrukcje

1
Grubo posmarować 9-calową patelnię sprężynową 1/2 roztopionego masła i wstawić do zamrażarki do stwardnienia, około 10 minut. Gdy twardy, powtórz, aby uzyskać grubą warstwę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2
Ustaw stojak piekarnika w najniższej pozycji i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W mikserze wyposażonym w przystawkę łopatkową (lub za pomocą miksera ręcznego) ubijamy serek, aż będzie puszysty i bardzo gładki. Ubić ekstrakty, gałkę muszkatołową, cukier i sól. Po jednym na raz, dodać jajka, zeskrobując miskę po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać do przygotowanej patelni i umieścić patelnię na dwuwarstwowym arkuszu folii aluminiowej, z co najmniej 3 calami folii wokół patelni. Złóż folię aluminiową wokół boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Napełnij patelnię wystarczająco dużą, aby utrzymać patelnię z gorącą wodą na głębokość około 1 cala, a następnie podnieś owinięte folią ciasto do patelni, utrzymując folię w górze, aby zapobiec przelewaniu się wody lub przedostawaniu się do ciasta. Folia nie powinna być zamykana na wierzchu ciasta. Uważaj, aby nie rozerwać żadnych dziur w folii!
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec, aż wierzch ciasta będzie złotobrązowy i suchy w dotyku, choć nadal nieco miękki w środku, około 1 1/2 godziny. Powinien trochę "shimmy", gdy potrząsasz patelnią; będzie bardziej jędrny, gdy się ochłodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wyjmij patelnię z łaźni wodnej, zdejmij folię i pozostaw do ostygnięcia w temperaturze pokojowej 15 minut. Przechowywać w lodówce, odkryte, 2 godziny przed wyjęciem ciasta z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Aby usunąć ciasto z patelni, najpierw usuń boki. Przykryj powierzchnię folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Umieść duży talerz na torcie, a następnie odwróć ciasto i na talerz, stukając w razie potrzeby, aby pomóc ciasto odejść od dna patelni. Jeśli stukanie nie pomoże, spróbuj palnika lub palnika kuchennego, aby ogrzać dno patelni, aby ją poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Zdjąć dno patelni i równomiernie posypać odsłoniętą powierzchnię okruchami krakersów Grahama.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Umieść talerz do serwowania na okruchy i odwróć ciasto ponownie tak, że okruchy tworzą dolnej skorupy, a góra jest pokryta plastikiem. Przechowywać w lodówce, lekko przykryte, co najmniej 3 godziny lub na noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn