Sernik Z Dyni Marmurkowy
Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 14. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką masło, serek śmietankowy, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Z Dyni Marmurkowy, Sernik Z Dyni Marmurkowy, oraz Sernik Z Dyni Marmurkowy podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć okruchy ciastek i masło. Naciśnij na dno nasmarowanego 9-in. patelnia springform.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 10-15 minut lub do momentu ustawienia. Fajne na drucianym stelażu.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, cukier i 2 łyżki skrobi kukurydzianej, aż będzie gładka. Ubić w śmietanie, wanilii i soli.
Dodaj jajka; bić na niskiej prędkości tylko do połączenia.
Wyjąć 3-1 / 2 szklanki nadzienia do małej miski; wymieszać z sokiem z cytryny i odstawić.
Do pozostałego nadzienia dodać dynię, brązowy cukier, melasę, przyprawy i pozostałą skrobię kukurydzianą; odstawić 1/2 szklanki.
Połowę pozostałego nadzienia z dyni zalać skórką; na wierzch połowę zwykłego nadzienia.
Przeciąć wypełnienie nożem, aby wirować.
Umieść patelnię na podwójnej grubości folii o dużej wytrzymałości (około 18 cali). kwadrat); bezpiecznie owiń folię wokół patelni.
Umieść patelnię na dużej patelni do pieczenia.
Dodaj 1 w. gorącej wody do większej patelni.
Piec w temperaturze 325° przez 70-75 minut lub do momentu, gdy środek będzie prawie ustawiony.
Wyjmij patelnię springform z łaźni wodnej. Schłodzić na stojaku drucianym przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby się poluzować; ostudzić 1 godzinę dłużej.
Usuń boki patelni. Schłodzić resztki.