Sernik Z Dyni
Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka masła, cukru, gingersnaps i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1595 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Z Dyni, Sernik Z Dyni, oraz Sernik Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Połącz okruchy gingersnap, orzechy i masło; naciśnij na dno patelni 13x9-calowej.
Ubić serek śmietankowy, 3/4 szklanki cukru i wanilii mikserem do wymieszania.
Dodaj jajka, po 1 na raz, bijąc na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Wyjąć 1-1 / 2 szklanki ciasta; odstawić. Wymieszaj pozostały cukier, dynię i przyprawy do pozostałego ciasta.
Wlać połowę ciasta dyni na skorupie; top z łyżkami połowy zwykłego ciasta. Powtórz warstwy; delikatnie obracaj nożem.
Piec 45 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny.